INSTANT SERVICE SRL


Servicii

  • Punere in functiune
  • Autorizatie de functionare
  • Verificare tehnica periodica
  • Reparatie
  • Inlocuire
  • Evaluare termica

Descriere

INSTANT SERVICE SRL este Centru de Asistenta Tehnica autorizat Ariston pentru centrale termice, boilere, sisteme solare si aer conditionat. Experienta de 10 ani in domeniul instalatiilor si sistemelor de incalzire ne recomanda ca un partener de incredere, atat pe segmentul consumatorilor casnici, cat si al persoanelor juridice. Pe parcursul anilor am reusit sa avem clienti multumiti atat in Bistrita, Beclean si Nasaud, cat si in intreg judetul Bistrita-Nasaud, lucru posibil datorita unei bune organizari si logisticii de care dispunem.

Echipele de tehnicieni si instalatori INSTANT SERVICE sunt intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, atat pentru interventii si reparatii, cat si pentru sfaturi privind optimizarea consumului de energie electrica si gaz. Personalul nostru participa constant la cursuri de perfectionare organizate de catre producatorul echipamentelor termice Ariston, respectiv Ariston Thermo Romania, pentru a fi mereu la curent cu noutatile in domeniu. De asemenea, centrul nostru de service este autorizat ISCIR pentru instalare, reparare si intretinere, verificari tehnice si utilizare a cazanelor avand o putere maxima de 400 kW. Astfel, ne putem trata clientii cu profesionalism si ne putem ridica de fiecare data la nivelul exigentelor lor. 

Gama de servicii acopera atat interventiile asupra echipamentelor in garantie, cat si post-garantie. In a doua categorie sunt incluse si contractele de service, in baza carora puteti beneficia de garantie extinsa pentru piesele de schimb, interventii, verificari tehnice periodice, revizii anuale ale centralei termice, asistenta prioritara si evaluarea locuintei din punct de vedere termic.

Ca centru de service autorizat Ariston, recomandam intotdeauna folosirea pieselor de schimb originale, acest lucru contribuind la prelungirea duratei de viata a centralei termice sau oricarui alt echipament termic, garanteaza functionarea acesteia in parametri optimi pe tot parcursul exploatarii si pastreaza garantia produsului pe perioada specificata in certificatul de garantie.

Mai multe detalii gasiti pe www.instantservice.ro