DICU INSTAL SRL


Servicii

  • Punere in functiune
  • Autorizatie de functionare
  • Verificare tehnica periodica
  • Reparatie
  • Inlocuire
  • Evaluare termica

Descriere

S.C. DICU INSTAL S.R.L Centrul de Asistenta Tehnica autorizat cu o experienta de 14 ani in domeniul sistemelor de incalzire si al instalatiilor termice, oferind un sprijin profesional de cel mai inalt nivel, fiind totodata un partener de incredere deopotriva societatiilor comerciale, institutiilor de stat sau persoanelor fizice.

SC DICU INSTAL SRL se adreseaza tuturor celor care au nevoie de garantia calitatii serviciilor noastre, siguranta, increderea si profesionalismul nostru asigurat prin tehnicieni de inalt nivel de calificare si autorizatii ISCIR Romania, si ofera solutii deosebit de avantajoase, si corecte indiferent de domeniul de aplicare, proiectare, punere in functiune echipamente, executie de montare/instalare centrale termice, service si reparatii, garantii si post-garantie/ verificari tehnice periodice aut. ISCIR/ montaj panouri solare, consultanta tehnica de cea mai buna calitate, contracte de extinderea garantiei ARISTON.

Personalul nostru tehnic participa periodic la cursuri de perfectionare organizate de catre Ariston Thermo Romania , societatea nostra fiind autorizat ISCIR cu nr de aut:BV/CR4/A,F,D,/2/1105/0/24.01.2013 pentru:
INSTALARE, REPARARE SI INTRETINERE, VERIFICARI TEHNICE IN UTILIZARE pentru cazane avand putere max. 400kw

SC DICU INSTAL SRL prin profesionalismul sau in domeniul tehnic cu vechime de 14 ani de experienta asIgura doar piese originale pt toate tipurile de centrale termice , cat si contracte de garantie si NOU contracte de extindere a garantiei Ariston.
Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece acesta contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra.